Sækkestol, 150 l, microfiber, flere farver

199,00
299,00
Du sparer: 100,00

Sækkestol fra dansk producent. H 100 cm x Ø 60 cm. Størrelsen anbefales til børn op til skolealderen.

Sækkestole skal afhentes i vores butik i Blommenslyst. Der er mulighed for valg af andre farver og størrelser, så længe lager haves.

Vægt: 10
Lager: På lager

Sækkestolene kommer fra en dansk producent, der fremstiller siddemøbler til alle med sans for godt design og sjove detaljer. Sækkestolene fyldes med EPS kugler, der former sig efter kroppen. Kuglerne optager din kropsvarme, som derved giver dig en behagelig temperatur, når du sidder i sækkestolen.

EPS kugler består af 98 % luft og 2 % polystyren. EPS kuglerne kontrolleres flere gange daglig hos producenten for at sikre en ensartet kvalitet. Kvalitetet af EPS kuglerne sikres ydermere ved, at der udelukkende benyttes nyt råvaremateriale, hvor vores leverandør er sikre på, hvilke stoffer materialet indeholder. Der er således ingen risiko ved kuglerne, selv i den situation, at man skulle komme til at spise dem.

Der andvendes aldrig regenereret EPS affald eller EPS granulat, da der ikke er mulighed for at sikre oprindelsen af dette materiale, og dermed ikke mulighed for sikre, at materialet ikke indeholder skadelige stoffer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: