B & B Organic Tick & Flea Petguard

Populær
-10%
179,00
199,00
Du sparer: 20,00

Produktets primære funktion er at være et plejeprodukt.
Det er ekstremt helende, hvis hunden har fået f.eks. loppeeksem. Vi har selv konstateret hvor effektivt det er – store røde plamager af loppeeksem forsvinder efter få dage.

Petguard er det moderne og sikre ideel til bekæmpelse af lopper og deres æg og larver, ikke mindst. Produktet er 100% ugiftigt for dyr og mennesker.
Det aktive æggehvidestof i Petguard lægger sig som en hinde omkring lopperne samt deres æg og larver. Disse ånder alle gennem deres skal og bliver derfor kvalt hurtigt af midlet.
Kan anvendes til alle dyr og kan med fordel anvendes på gulve og i det hele taget i alle dyrets omgivelser.
Bemærk: Dyrene skal gennemsprayes med midlet, da det virker direkte på lopperne og ikke forebyggende, som det er tilfældet med giftige midler.
Kan gøre pelsen en smule "stiv" at føle på efter indtørring, dette klares nemt ved en gennembørstning og pelsen er fin og blank igen. Bør IKKE skylles af(ud).
Behandlingen kan gentages så ofte der er behov for det.

På grund af de plejende ingredienser har Petguard en helende virkning på loppeeksem, som mange hunde og katte får efter et loppeangreb.

Kunder fortæller at Petguard også er fortræffelig til at forhindre myggeangreb - på mennesker!
Der sprayes lidt på huden og myggene angriber ikke. Skulle de have nået at stikke, sprayes Petguard direkte på myggestikket og evt. hævelse og kløe undgåes/forsvinder.
Den samme forebyggende virkning opnåes overfor tæger og flåter på hunden.

Behandling bør foretages dagligt, til alle lopper væk.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: