Topsælgere

Har du brug for en kvalitetssele til din hund uden at give fuld pris for den, så er muligheden her:

Hos Ofelia Gårdbutik har vi en ”Second Hand-service” til hvalpe, der har brug for seler i 2-3 størrelser, inden de er fuldvoksne. Dette betyder, at man får rabat på den næste sele ved at aflevere den forrige tilbage, der er blevet for lille. Dog skal "bytte-selen" være købt hos Ofelia Gårdbutik.

Vi forbeholder os ret til at afvise seler, der har været bidt i eller af anden årsag er blevet så medtaget, at det ikke er muligt at sælge dem videre.

Hvalpe vokser forholdsvis hurtigt, så selerne, vi har taget tilbage, har været brugt over en kortere periode og er i fin stand. Alle brugte seler leveres nyvaskede.

Hurtta Pro Y-selen er udviklet med fokus på ergonomi, så hundens ryg og nakke belastes mindst muligt på gå-turen. Ved brug af Y-sele vil belastningen fra evt. pludselige ryk og træk, lægge sig på bryst og bringe.

Selen er polstret med vand-og smudsafvisende neopren, der også skåner pels og hud.

For at øge sikkerhed og tryghed på gå-turen, er der tydelige indvævede 3M reflekser, så hunden er synlig i den mørke tid. Selen lukkes med et kraftigt clickspænde og har en helsvejset D-ring til fæstning af linen.

Hurtta Pro selen er vaskbar, så den er nem at rengøre efter gå-turen. Vask i maskine kan gøre skade på vaskemaskinen grundet det kraftige spænde og den helsvejsede ring.

0 anmeldelser