Eat Slow LickiMat, rødt hjerte

109,00

LickiMat udformet som et hjerte - så bliver kærlighedserklæringen ikke større til din hund! 

Der er desuden sugekopper på bagsiden af denne LickiMat, som gør det muligt at få den til at ligge fast på det glatte gulv eller bruge den på væggen i forbindelse med bad, håndtering eller pelspleje.

Lager: På lager

Eat Slow Live Longer slikkemåtte 19 x 23 cm
Denne fine hjerteformede slikkemåtte med XO mønster er en særlig sød slikkemåtte.
Takket være sugekopperne i bunden kan du nemt fastgøre slikkemåtten på en glat overflade, så den ikke flytter sig, når hunden/katten slikker.
Slikkemåtten er fremstillet af 100% silikone og tåler opvaskemaskine.


Sådan bruges den:
Læg slikkemåtten på en glat overflade og tryk, så sugekopperne sætter sig fast på overfladen. Smør din hunds yndlingssnack på slikkemåtten eller drys foderpiller/godbidder over slikkemåtten. Det tager selvfølgelig længere tid for din hund, hvis den skal bruge tid på at slikke belønningen af. Slikkemåtten kan også fryses ned med påsmurt vådfoder eller lignende. Godt til varme sommerdage.

Slikkemåtten kan vaskes i opvaskemaskine.

Eat Slow Live Longer: En god løsning til forslugne hunde

Slikkemåtterne, snack-legetøj og foderautomater sørger for, at hunde eller katte skal arbejde hårdere for at få sit foder, hvilket forhindrer dem i at sluge.
At sluge (altså spise for hurtigt eller næsten ikke tygge sit foder) kan føre til forskellige problemer, såsom vægtøgning, luft i maven, dårligere tænder og et mere presset fordøjelsessystem.
Ved at bruge en Slow Feeder eller slikkemåtte, kan du afhjælpe forslugning og afhjælpe kedsomhed hos dit kæledyr.

 
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: