Topsælgere

Hård hud på fødderne, løsningen er her. Nem og enkelt. Verdens bedste fodfil. Anvendes inden badet på den tørre hud, lettere kan det ikke blive at få silkebløde fødder uden at skulle afsætte tid til fodbad.

 

- og til dato min bedste oplevelse af diverse fodfile!

-13%
199,00
229,00
Du sparer: 30,00
0 anmeldelser

Dine fødder skal bære dig hele livet -

hvilken tak får de for slæbet?..

Hører du til dem, der egentlig gerne vil have velplejede fødder, men ikke lige finder tiden til "det der fodbad.." for at få blødt de hårde, sprækkede hæle op?

Bliver det kun til det daglige brusebad og måske lidt creme på "fusserne" i ny og næ, fordi arbejde, huslige pligter og familien tager det meste af din "kvalitetstid"?

Nu er løsningen der!

 

Microplane® fodfilen klarer de oversete fødder i løbet af kort tid, og er IKKE kun den nemme løsning!

 

De fleste at os kan godt finde 5 minutter en gang imellem og vel at mærke uden først at skulle sidde med fødderne i vand for derefter at gå i gang med "hammer og mejsel" for at komme problemet til livs.

Kan også anbefales til mænd! Det er ikke kun forbeholdt kvinder at pleje deres fødder. Med dette enkle stykke "værktøj", skulle manden i huset hurtigt kunne få velplejede fødder.

Også en god idé som firma-gave til både kvinder og mænd.

I virkeligheden startede det hele som et snedkerværktøj, men Microplane® har mest været kendt for sin serie af yderst effektive rivejern til køkkenet. Som det første sted i Europa kan skandinaverne nu opleve, hvordan fodsålerne kan nyde godt af Microplanes unikke skær.

Microplane® har med fodfilens 95 to-vejs skær i rustfrit stål skabt en unik fodfil, der blidt og behageligt fjerner den hårde hud og efterlader fødderne silkebløde.

Det bedste resultat med en Microplane® fodfil opnås på tør hud. Der er altså ingen grund til lange fodbade, før man går i krig med den hårde hud. Man giver ganske enkelt fødderne et par lette strøg med fodfilen, og har man så tid til at smøre lidt god, velduftende fodcreme på bagefter, er oplevelsen noget nær det perfekte!

Genialt og effektivt!!

- og til dato min bedste oplevelse af diverse fodfile.