Canophera Kaffetræ, str. M

99,00

Tyggepind af kaffetræ.

Se yderligere beskrivelse:

Lager: På lager

CANOPHERA Coffee wood - Fordi alle hunde har et naturligt behov og ønske for at tygge.

Nøglen til at mindske stressniveauet og øge leg.

Vi kender alle til tyggeadfærden hos hvalpe, når de eksempelvis stjæler sko, strømper eller værre endnu møbler - og det er der en særlig grund til, at tygge er nemlig en naturlig vej til at mindske stress.

Når hunden tygger, frigives hormoner som dopamin og serotonin i hundens hjerne - disse to neurotransmittere arbejder for at lindre stress.

Det betyder, at tygning er en nem og naturlig måde for hunden at regulere agitation og stress på individuelt.

For at gøre den nemmere for vores hundevenner (og bevare alle vores ejendele) tilbyder vi den perfekte naturlige tyggepind.

CANOPHERA tyggepinde er fremstillet af Moder Jords fineste materialer.

Kaffetræ er det ideelle materiale til en tyggepind - træet er meget hårdere end andet træ, hvilket er årsagen til at disse robuste pinde er mindre tilbøjelige til at splintre.

Og fordi vores den eneste ingrediens i vores CANOPHERA er kaffetræ er de 100% veganske og fri for skadelige ingredienser.

Bedst af alt - kaffetræet er en bæredygtig kilde - at kunne tilbyde et naturligt produkt uden at skade miljøet.

Kaffetræet er er et biprodukt i kaffeindustrien - INGEN træer er rykket op med rod eller fældet kun for os - det hjælper os til at være med til at beskytte miljøet.

 

Kan kaffetræ splintre? Under den normale tyggeproces frigives fine træfibre af din hunds spyt. Disse fibre er harmløse og kan fordøjes uden problemer. 

Dog som med ethvert træ kan splintring forekomme, især ved hunde med et rigtig kraftigt eller energisk bid. Hvis du oplever at kaffetræet splintrer, tager du det straks fra hunden.

CANOPHERA er egnet til langt de fleste hunde, men skulle splintring ske, er CANOPHERA måske ikke det rigtige for din hund.

Hvor længe holder en CANOPHERA? Det kommer an på din hunds iver til at tygge og hvor kraftig din hunds kæbe er - tyggepinden kan holde i flere uger.

At tygge på pinden og slide den ned er en del af glæden ved at få en CANOPHERA tyggepind - glæden ved at yde en præstation.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: