Topsælgere

Luger's er et komplet nænsomt lufttørret foder til voksne hunde af alle racer, der dækker deres daglige behov for alle næringsstoffer. Den specielle innovative produktionsmetode med skånsom tørring og det rigtige valg af råvarer gør foderet let fordøjeligt og ideelt til voksne hundes ernæringsbehov.

Luger's tørfoder er et moderne foderkoncept til voksne hunde baseret på en innovativ produktionsproces, der involverer varmlufttørring af kød og animalske produkter. Denne proces gør det muligt at bruge 187 g frisk kød og indmad til at producere 100 g produkt, samtidig med at man bevarer så mange næringsstoffer som muligt! Frugter og grøntsager, som er ideelle til at supplere din hunds kost med værdifulde ingredienser til, at dens organisme fungerer korrekt. Derudover er produktet også blevet beriget med værdifulde funktionelle tilsætningsstoffer. Inulin, Psyllium frøskaller og tørret ølgær forbedrer tarmperistaltikken. Lecithin har en beskyttende effekt på alle levende celler i hundens krop, og rosmarin har antioxidante egenskaber. Med dette produkt er det et ønske om, at kombinere det bedste fra våd- og tørfoder – de friske ingredienser, der bruges i vådfoder, dets velsmagende og lave forarbejdning og bekvemmeligheden ved tørfoder.

Pillerne er blødere end Dolina Superfood og kan med god vilje knækkes i mindre bidder. De er helt perfekte til gåturen og træning, fedter ikke.

De er IKKE single proteiner, men smagsvarianter. 

1 kg/pose.

 

-27%
109,00
149,00
Du sparer: 40,00
0 anmeldelser
-27%
109,00
149,00
Du sparer: 40,00
0 anmeldelser