Yaki tyggeben med gurkemeje, str. M

-20%
60,00
75,00
Du sparer: 15,00

Holdbar, laktosefri snack til hunde fremstillet af komælk. I denne variant er der tilsat Gurkemeje, der giver tyggesnacken den gule karakteristiske farve fra gurkemeje. Gurkemeje indeholder et naturligt anti-inflammatorisk stof, der virker positivt på betændelsestilstande i kroppen. 

Lager: På lager

Yaki er en proteinrig, fedtfattig og glutenfri vegetarisk, langtidsholdbar snack til hunde baseret på hård ost tilsat gurkemeje produceret af nepalesere efter original opskrift fra Himalaya.

Lang tyggetid giver fornøjelse, mindre stress og forebygger plak og tandsten. Hav altid frisk drikkevand stående og lad aldrig hunden være uden opsyn, mens den tygger på snacken.

Yaki er produceret i Europa, hvilket betyder, at vi har sparet naturen for en lang rejse fra Asien, men særligt også sikrer en ensartethed i kontrol af mælken og ikke mindst sikrer dyrevelfærd. Gummibåndet, der binder tagget til produktet, er særligt udvalgt, idet det indeholder 97% naturgummi – det nærmeste et gummibånd nærmer sig komplet naturligt.

Når hunden har gnavet og spist næsten hele stykket, kan du tage endestykket og lægge i mikroovnen ved 800-900W i ca. halvandet minut, og stykket popper op. Tag det poppede stykke ud af mikrobølgeovnen og lad det afkøle i et par minutter. Derefter giver du det til hunden, som uden fare for forslugning af et hårdt stykke ost, kan fortære det sidste i ro og mag.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: