Kingsmoor Pure And, små racer, 2,75 kg

-5%
189,00
199,00
Du sparer: 10,00

Dansk kvalitetsfoder fra Kingsmoor.

Afhentes i vores butik i Blommenslyst.

KAMPAGNEPRIS

Vægt: 3 kg
Lager: På lager

Afhentes i vores butik i Blommenslyst

Pure AND er kornfri, glutenfri og allergivenlig hundemad af høj, dansk kvalitet.

Opskriften er velsmagende på lækkert andekød, et skønt miks af rodfrugter og et væld af sunde urter.

Den fantastiske smag i Pure AND er for mange hunde en helt ny og spændende smagsoplevelse. Den velkendte smag af f.eks. kylling er nemlig skiftet ud med smagen af and. Pure AND er derfor også meget velegnet til kræsne hunde og hunde, der ikke går til madskålen med stor ædelyst.

De fede fedtsyrer, Omega 3 & 6, hjælper din hund med at holde pelsen skinnende blank og huden sund.

Din hund trives bedst, når maven er i orden. Derfor indeholder Pure AND præbiotiske rodfrugter, der holder maven i form. Opskriften er desuden rig på A-vitamin, som medvirker til et stærkt immunforsvar.

Vores konservering er af naturlig oprindelse og opskriften er uden kunstige smags- og farvestoffer. Vi anvender friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden.

Pure AND er produceret i Danmark.

Opskriften består af: And (kødproteinmel), kartoffel (stivelsesmel), ærter, hestebønner, animalsk fedt (and), fisk (proteinmel), hørfrø, roetrævler, æg (proteinmel), rapsolie, ølgær, cikorierod (tørret), rapsolie, gulerødder (tørret), mineralstoffer (salt), tang, hyben, æble, rabarber, brændenælde, pebermynte, hvidløg, lakridsrod, burresnerre, lucerneurt, peberrod, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn og anis.

Når du skifter til Kingsmoor, anbefales det at skifte gradvist over tre til otte dage, så hunden kan få opbygget en ny stærk tarmflora. Hundemaden serveres tørt, og hunden skal altid have adgang til frisk vand.

Fodermængden er vejledende, da hundens behov er afhængig af vejret (om det er koldt eller varmt), hundens alder og ikke mindst, hvor aktiv hunden er – nogle hunde er mere livlige end andre. Optagelse og energiforbrænding afhænger af den enkelte hund. Du er den bedste til at vurdere, hvor meget din hund skal have.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: