Topsælgere

Hos Ofelia Gårdbutik forhandler vi Kingsmoor hundefoder, dansk kvalitetsfoder til din hund og også til katte. (Kattefoder er dog ikke altid på lager.)

Foderet kan købes i vores butik i Blommenslyst, hvor vi altid har rabat i forhold til den vejledende udsalgspris samt rabatordning, hvor hver 10.sæk er GRATIS.

Foderet skal afhentes i vores butik i Blommenslyst.

Er du interesseret for nærmere aftale og oplysninger, så ring på tlf. 26 21 80 90 eller send en mail til:

ofeliagaardbutik@gmail.com 

HISTORIEN OM KINGSMOOR

 

Det startede med en god idé.

En kompromisløs holdning til råvarekvalitet har banet vejen for Kingsmoor, som blev grundlagt i Bjerringbro i 2005. Virksomheden er stiftet af Bent Ransborg, der fik idéen til Kingsmoor på sine gåture med hunden Jack, som med stor appetit spiste birkebark og naturens frugter og bær. Du har måske bemærket, at der i alle vores opskrifter er mange sunde urter, frugter og grøntsager? De afgiver en delikat smag og fantastisk duft til kødet, som din hund og kat ikke kan stå for. De fleste af urterne kan du selv finde vildtvoksende i den nordiske flora.

Navnet Kingsmoor udspringer af det midtjyske område Kongenshus Hede, hvor Bent Ransborg ofte kom med sin hund. Kingsmoor er stadig en familiejet virksomhed, og al mad er 100% dansk produceret kæledyrsmad. Vi er stolte af vores ophav og sætter en stor ære i, at produktionen foregår i Danmark. Det er din sikkerhed for en høj kvalitetskontrol.

I dag er det ikke kun hunde og katte i Danmark, der kan nyde godt af Kingsmoor. Også i Norge, Sverige, Polen og Tyskland er der kæledyr, som hver dag sætter tænderne i maden fra danske Kingsmoor.