Kingsmoor Pure Lam, 10,5 kg (Afhentning i butik)

-4%
479,00
499,00
Du sparer: 20,00

Dansk kvalitetsfoder fra Kingsmoor.

Afhentes i vores butik i Blommenslyst.

KAMPAGNEPRIS

Vægt: 11 kg
Lager: På lager

Afhentes i vores butik i Blommenslyst

Pure LAM er kornfri, glutenfri og allergivenlig hundemad af høj, dansk kvalitet.

Pure LAM er skånsom mod maven og har let fordøjelige proteiner i form af lam og fisk. Opskriften består primært af lækkert lammekød, velsmagende fisk, et væld af sprøde rodfrugter samt sunde urter.

Ekstra meget B-vitamin og de fede fedtsyrer, Omega 3 & 6, hjælper din hund med at holde pelsen skinnende blank og huden sund.

Når maven er i orden, trives din hund bedst. Derfor indeholder Pure LAM de præbiotiske rodfrugter, cikorierødder, der holder maven i topform. Opskriften er desuden rig på A-vitamin, som medvirker til et stærkt immunforsvar.

Vores konservering er af naturlig oprindelse og opskriften er uden kunstige smags- og farvestoffer. Vi anvender friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden.

Opskriften består af:
Lam (kødproteinmel), kartoffel (stivelsesmel), ærter, hestebønner, rapsolie, fisk (proteinmel), hørfrø, roetrævler, gulerødder (tørret), cikorierod (tørret), ølgær, æg (proteinmel), mineralstoffer (salt), tang, hyben, æble, rabarber, brændenælde, pebermynte, hvidløg, lakridsrod, burresnerre, lucerneurt, peberrod, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn og anis.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: